you're offline

Restauracje Sphinx rozgrzewają smakiem

Od 22-10 do 20-01

add this event to your calendar

choose your application

sphinx-rozgrzewamy_smakiem-22102019-390.jpg
W restauracjach Sphinx pojawiła się nowa jesienna wkładka „Rozgrzewamy smakiem”. Znalazły się w niej wyraziste, przygotowane w oparciu o sezonowe produkty dania, m.in. krem z dyni, shoarma z podgrzybkami, master burger z sosem sriracha czy stek antrykot z podgrzybkami. Oferta dostępna jest do 20 stycznia 2020 w wybranych lokalach oraz w dowozie na smacznieiszybko.pl.

Na początek Sphinx serwuje krem z dyni z kuminem i chili oraz grzanki bacy z sosem śliwkowym lub żurawiną. W ofercie pojawiła się shoarma z podgrzybkami w śmietanie i shoarma góralska zapieczona serem góralskim i żurawiną lub sosem śliwkowym.  Na wielbicieli makaronów czeka hit z poprzednich lat - tagliatelle z polędwicą i grzybami, a na miłośników ryb - pstrąg grillowany z sakiewką warzyw w pikantnej harissie. Z dań na ostro Sphinx poleca master burgera z tajskim sosem sriracha. Nie zabrakło też steków, jak rostbef z podgrzybkami w śmietanie i antrykot z grzanką bacy. Wybrane dania dostępne są też w delivery na smacznieiszybko.pl.

Więcej na sphinx.pl.


 

add this event to your calendar

choose your application

Share

cookies

Ta strona używa plików cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.